сряда, 13 декември 2000 г.

За секса

‘Една трета от времето си човек прекарва в леглото, а останалите две трети в опити да вкара някой в него’

‘Абе дай да ударим бройката – виж я к’ва е кат’ картинка, пък ти ми разправяй за душа.’ Май няма по разпространено, поне официално изказвано, мнение от това. Типичният мачо – силен, напорист, мъж с една дума. И презерватив даже не му трябва. Тръшкаме момата, здраво клатене (как някой не хвана морска болест от него?) и хайде. Бройката е записана, нагона задоволен и е време за сън (или за връщане на работа). Жалко, жалко… Ниска сексуална култура, тотално непознаване на физиологията и нуждите на човека, за психика да не говорим. Безхаберие! Оказа се даже (според една статистика), че най-често споменаваното от ученичките противозачатъчно средство е …аборта!

Какво е наистина секса, освен начин за продължение на рода? Духовно единение? Продължение на удоволствието от общуването с други средства? Или проста акробатика? А кое е за предпочитане: тъпо гадже като картинка или девойка с излъчване и нещо в главата? И каква е ролята на парите в секса? Колко гаджета трябва да изчукам, за да изглеждам поне наполовина мачо в очите на приятелите си?

Изглежда, че хората се делят на две категории в секса: чукачи и нормални.За съжаление чукачите май са повече. Поне ако се съди по броя на жените, неизпитали оргазъм.

И изобщо – маймуните и мечките по цирковете се научават за 6 месеца колело по въже да карат и топки да въртят, а на хората как не им достига цял живот…

Zaro

Няма коментари:

Публикуване на коментар