четвъртък, 5 април 2001 г.

Няколко дни на бъдещият баща - указания за бащинско парти (пълна, нецензурирана версия)

След като има ергенско парти, нормално е да има и бащинско такова. Не става дума естествено за празника послучай раждането на наследника, а за подготвителните празници. Тук са някои малки указания на Why Bulgaria за провеждането на такова едно мероприятие.

Ден първи
Подготвителни мероприятия. Изравяне на бележника с телефоните на стари приятелки, проверка свободни ли са за периода, изграждане на строен график за срещите. Много е важно да се събере предварителна информация по телефона, ICQ и т.н.. След девет месеца полу- или пълно въздържание да се пилее време заради месечният цикъл например е най-малкото неприятно.
Привечер 19:00 – посещение на благоверната в болницата.
20:00 – старт.

Ден втори до седми
През деня – доспиване на работната площадка, печални опити да се създава добавена стойност. Актуализиране на списъка и програмата.
19:00 – посещение на благоверната в болницата.
20:00 – по установената програма
Тук е важно да се намери балансът между нещата. Пиенето с приятели е важна, но често надценявана част от бащинското парти. Не трябва да се прекалява, но не трябва и да се пренебрегва. Отделяме една, максимум две вечери за това.

Ден осми
Борба на съвестта: ‘Дали да подкупя лекаря да я подържи още малко в болницата? По-добре ще е и за нея и за детето. А и съм така уморен...’. Решението е да се спонсорира медицината. Все пак предстои и родилна депресия, човек трябва да се подготви. Освен това напоследък бебетата ги раздават с баби. Не е лесно да преминеш изведнъж от спокойно, безметежно съществуване в полувоенните условия на италианско семейство.

Ден девети
Бащината гордост надделява. Край на партито, наследството, благоверната, бабата и който още дойде се прибират щастливо в къщи.

Забележка: Клубът не поема отговорност за последвалите съветите ни.

Забележка 2: Горното се публикува с изричното одобрение и по желание на 'благоверната'. Очакват се одобренията на МС, НС, BAIT, както и на всеки друг, пожелал да одобри публикуването му.

Zaro

Няма коментари:

Публикуване на коментар