събота, 28 април 2001 г.

Ето, Защо ...... България!!!! Никой не бил пророк в собствената си страна, а?

Разконспирирани сме!!!

Най-професионално направеният аматьорски сайт в България най-после е разконспириран, изваден от нафталина (където никога не е бил), изложен на слънце, качен на върбата и т.н.
Списание ‘Егоист’ ни разконспирираха и разпитаха, ние си признахме всичко и ето какво излезе.
Истината е, че ‘щото кликнахте вие, откликнахме ние’. Благодарим Ви за желанието да браузвате из страниците ни и продължавайте в същия дух.
И тъй ‘Защо ... България’ вече не е анонимен соурс, а място, на което инакомислещите българи-реалисти се опитват да си прекарат е-времето и то добре. Девет месеца след основаването, бременността ни се увенча с пръв успех – раждането ни в медийното пространство. Раждането беше успешно, затова и обявяме, че следващия четвъртък (3 май 2001 г.) по инициатива на клуба ще направим ........ фенска сбирка, на всички имащи желание WhyBG-маниаци, на която ще ................... абе каквото сабя покаже.
Каним всички имащи желание за участие да потвърдят присъствието си на сбирката на 03.05.2001 година до 02.05.2001 година на мейла на сайта.
Всички са поканени, но го потвърдете предварително за да видим къде да запазим маса и за колко хомо-сапиенса ще се съберем.
Тъй, че дерзайте и Ви очакваме.
За отговорник по записването сме определили Заро, като най-вещ в орг-комитета.

AGTSC

Няма коментари:

Публикуване на коментар