понеделник, 27 ноември 2000 г.

Вибратор за често пътуващи

Най-после имаме възможността да Ви представим един патент на Клуба, произвеждан досега само за вътрешни нужди.

Представете си следната ситуация: Вие се радване на безоблачно съжителство и сексуален живот, но Ви се налага да пътувате много. Всички близки Вам навици се нарушават. Сексът в 3 през ноща или за събуждане Ви липсва. Какво да се прави? Тогава идва на помощ ‘Универсалният Вибратор’. Произвежда се в 3 основни модификации:

За хората с улегнали навици – финансово изгодният ‘Вибратор С Таймер’. Както показва името, той има вграден таймер, който го включва в искания от Вас час. Разполага с 5 предварително готови програми с различна скорост на действие и свободен избор на продължителността на работа.

За спонтанните, динамичните натури – ‘Вибратор, Задействащ се по Телефона’. Малко, специално патентовано устройство го задейства при повикване отвън и набиране на секретен код. Има възможност за работа със стационарен телефон, мобифон или GSM. Така вече сте независими от времето и можете да обърнете специално внимание на половинката си и от разстояние, по което време пожелаете. Програмирането на времето на работа и превключването на скоростите става от клавиатурата на Вашия телефон.

И накрая за най-напредничавите – луксозният ‘Интернет Вибратор’. При него включването и всички настройки се извършват през интернет от Вашия служебен компютър или лап-топ. Така печелите повече динамика и гъвкавост, без да покачвате излишно телефонната си сметка. Работата с опростения интерфейс е истинско удоволствие. По този начин предавате и едно ново, по - земно и по - лично звучене на термина ‘виртуална любов’.

Естествено всички модели се произвеждат в различни големини, форми и цветове.
И най-важното – всички са снабдени със специалния ни патент за автоматично издуване при включване и намаляване на размера след приключване. Така те могат да се носят постоянно в очакване на момента и да се спи с тях, без да предизвикват неудобство!

С новите продукти на Клуб ‘Четвъртък’ ще намалите болката от раздялата и животът Ви на път ще стане много по – лесен и приятен. Идеалният подарък за предстоящите празници!

За въпроси и поръчки се свържете с нас на e-mail: dvib@whybulgaria.com.

Очаквайте скоро Мъжката Серия
За наше най-голямо съжаление мъжката серия се намира все още в процес на тестове и пробно производство. Все пак изпълняваме ограничени поръчки. Имате уникалната възможност да бъдете един от първите, пробвали я. За въпроси и поръчки e-mail: mvib@whybulgaria.com.

При поръчка на комплект – специални отстъпки!

Zaro

Няма коментари:

Публикуване на коментар