петък, 10 ноември 2000 г.

Кино-новини: Патриотът се завръща

След като завзе киносалоните в Америка и достигна 113 млн. $, 'Патриотът' на Мел Гибсън зае челното място и в американския бокс-офис за видео. За първите пет дни от премиерата си филма спечели 12, 61 млн. $, а издателите от Юнивърсъл Хоум Видео потриват ръце в очакване на още по-големи продажби.

Радиоактивният Алек Болдуин.
Съпругът на Ким Бейсинджър е изискал от общината на Уестчестър да предостави най-малко 50 000 $ за продължаване на изследванията за съдържанието на радиоактивния изотоп Стронций-№ 90 в зъбите на деца до 5-годишна възраст. Организацията на Балдуин 'Radiation and Public Health Project' заяви, че държавата стои зад замърсяването и същата следва да поеме отговорност за изследванията. Същата смята, че замърсяванята в областа се дължат на ядрената централа Индиан Пойнт, намираща се близо до Уестчестър. Карл Патрик, говорител на централата е възразил срещу обвиненията, казвайки, че радиоактивните емисии, за които се говори, не биха могли да изведат в атмосферата количества Стронций-90.

Уил Смит - баща за трети път
Съпругата на Уил Смит актрисата Джейда Пинкет благослови Уил с дъщеричка на име Уилоу Камил Рей Смит. Двойката вече има син, а актьора има и син от първия си брак. Междувременно Смит продължава боксовите си тренировки за автобиографичния филм за Мохамед Али под режисурата на Майкъл Ман (Жега, Вътрешен човек).

Джулия Робъртс и Брад Пит - за втори път заедно?
Джулия Робъртс е в преговори с Уорнър Брос за участие във филма 'Replay'. В случай, че Джулия успее да подпише договора, това ще бъде втората и екранна среща с Брад Пит след продукцията на Дриймуъркс 'Мексиканецът'. Филмът е екранизация на романа на Кен Гримууд. Предварителната информация е, че става дума за 43-годишен мъж, който умира от инфаркт, но се събужда като колежанин, който твърдо решава да поправи грешките си от миналото, включително и с най-голямата си любов, която от ясно по-ясно ще бъде 'хубавата жена' Робъртс.

Осведомителна Агенция 'Any Given Thursday'

Carlos

Няма коментари:

Публикуване на коментар